Oleo-Mac és Efco márkaképviselet
NYITÓLAP
EMAK ISMERTETŐ
KAPCSOLAT
MŰSZAKI SEGÍTSÉG
SZERVIZLISTA
HERMESCSOPORT.HU
OLEO-MAC 50 - CELEBRATE WITH US!
OLEO-MAC KÍNÁLATUNK
 
BERTOLINI BT 218 KAPÁLÓGÉP
EFCO ÉS OLEO-MAC SZIMBÓLUMOK
OLEO-MAC TERMÉK ÁRLISTA
OLEO-MAC TERMÉK KATALÓGUS
PARTNEREINK
- KÍNÁLAT
- VIDEÓK
TRUST FOR THE FUTUREBV 163
benzinmotoros háti lombfúvó
háti permetezővé is átalakítható
Teljesítmény 4,5 LE - 3,3 kW
Hengerűrtartalom 61,3 cm3
Max levegőtérfogat 20 m3/min - 1200 m3/h
Max levegősebesség 90 m/sec
Üzemanyag tartály űrtartalma 2,3 L
Súly szóró/szívócső nélkül 9,4 Kg


Ajánlott fogyasztói ár:

239.900.- Ft ÁFÁ-val


Kezelési és használati útmutató (pdf)A háti lombfúvók pontosan és határozottan dolgoznak, így biztosítva a magas munkaminőséget és a munkavégzés időtartamának optimalizálását.
Az új BV 163 modell vidéki és városi területek takarítására alkalmas (pl. szérűk és terek, illetve városi parkok, stadionok, virágágyások és utak).
Használható továbbá gyümölcsök vagy más lehullott termések mozgatására vagy összegyűjtésére is.
A kis súlynak, a levegő sebességének és a kimeneti levegővolumennek köszönhetően kényelmes, erős és jó teljesítményű eszköz.

Könnyen, egyszerűen átalakítható háti permetezővé. *

* háti permetezőre átalakító szett
(opcionálisan rendelhető, nem szériatartozék)


   
HERMES ÁFÉSZ - BUDAPEST, BUDAKALÁSZ
KEY ACCOUNT MANAGER: PROKSZ TAMÁS
TELEFON: +36 26 340 488 | FAX: +36 26 340 438
Hermes Áfész - A profi gazdaság! Központi E-Mail: Titkárság (titkarsag . kukac . hermesafesz.hu) | Mobil eszközön álló helyzetre és teljes képernyős megjelenítésre.
A weboldalon szereplő adatok és ábrák nem kötelező jellegűek a szállított termékekre vonatkozóan, mivel a termékeink technológiáját folyamatosan javítjuk.
A felszerelés kényelmes használatára vonatkozó adatok, valamint a technikai jellemzők a jelen weboldalon leírt módon előzetes értesítés nélkül változhatnak.
Néhány cikk nem áll rendelkezésre minden országban, vagy csak igény esetén szállítjuk. | Kód: 001102057F - 2024. | Minden jog fenntartva.
Copyright © 2011 - 2024. | INFORMÁCIÓ, FELVILÁGOSÍTÁS | www.emakgroup.hu | A weboldalon lévő leírások egyszerűsített adatokat tartalmaznak.
Weboldalunkon szereplő, végfelhasználói (fogyasztói) árak iránymutatásra szolgálnak, partnereink értékesítői rendszerükben ettől szabadon eltérhetnek.
Az ajánlott végfelhasználói árak változtatásának jogát fenntartjuk! | Termékkínálatunk részletesen: Oleo-Mac termék katalógus. | A leírásokban
megtalálható opcionális kiegészítők külön megvásárolhatóak. Egyes kiegészítőket csak külön rendelésre szállítunk. | Egyes esetekben a képek illusztrációk.
P@ulinyG@bor2024