Oleo-Mac és Efco márkaképviselet
NYITÓLAP
EMAK ISMERTETŐ
KAPCSOLAT
MŰSZAKI SEGÍTSÉG
SZERVIZLISTA
HERMESCSOPORT.HU
OLEO-MAC 50 - CELEBRATE WITH US!
OLEO-MAC KÍNÁLATUNK
 
BERTOLINI BT 218 KAPÁLÓGÉP
EFCO ÉS OLEO-MAC SZIMBÓLUMOK
OLEO-MAC TERMÉK ÁRLISTA
OLEO-MAC TERMÉK KATALÓGUS
PARTNEREINK
- KÍNÁLAT
- VIDEÓK
TRUST FOR THE FUTUREOtthoni felhasználók számára készült gépek.
Könnyen indítható, könnyen használható, könnyen karbantartható; ideális eszközök a házkörüli feladatok gyors és gondos elvégzéséhez.

Home-plus árlistaStabil és megbízható gépek, amelyek nagyteljesítményű és gyakori használatra készültek.
Megoldások, amelyek minden időben komoly teljesítményt és maximális tartósságot biztosítanak.

Tough-tech árlistaLehetetlent nem ismerő, mindennapi szerszámok a professzionális felhasználók számára.
Olyan gépek, amelyek masszív összetevőkkel, kiváló teljesítménnyel valamint hosszú élettartamukkal magaslanak ki.

Sharp-pro árlistaÚj termékeinkEasyOn, felhasználóbarát indító rendszer biztosítja a motor egyenletes, visszarúgás nélküli beindítását, és minimálisra csökkenti a szükséges berántások számát.Dekompresszor, nyomáscsökkentő, az indítási fázisban a hengeren belül a nyomási arány csökkentésével egyszerű és erőfeszítést nem igénylő beindítást tesz lehetővé.Oldalsó láncfeszítő, a lánccal való bármiféle kontaktust elkerülve ez a készülék leegyszerűsíti a láncfeszítési műveletet.OnBoard, gyorsan felszerelhető láncvezető, a kuplung nehezebben koszolódik, ennek köszönhetően hosszú ideig jól működik.VibCut, rezgéscsillapító rendszer, amely különválasztja a fogantyúkat és a gép testét, így maximális kényelmet és könnyű kezelést biztosít.SRS Safety Release System, biztonsági kioldó rendszer. Innovatív, gyors kioldó rendszer, ami lehetővé teszi egy pillanat alatt a gépről való lecsatlakozást, ami maximális védelmet és biztonságot nyújt.4 ütemű motorok, amelyek a nem elégett szénhidrogének kibocsátását akár 85%-kal, a nitrogén-oxid kibocsátást pedig 65%-kal csökkentik. 360 fokban dönthetők, minden helyzetben működnek.AlwaysOn, on/off kapcsoló, amely minden leállítás után automatikusan visszaáll a gyújtási helyzetbe, hogy elkerülhető legyen a motor lefulladása.Pluscut, többfunkciós fűnyírók gyűjtő vagy mulcsozó rendszerrel.3 az egyben, sokoldalú vágórendszer, beleértve a mulcsozást, a gyűjtést és a hátulkidobós terelőlemezt (opcionális).4 az egyben rendszer, magában foglalja a mulcsozást, gyűjtést, oldalkidobó funkciót, és terelőt a hátsó kidobáshoz.Deck Wash, gyorscsatlakozós kialakítás, a vágófelület munkavégzést követő mosásához. Kényelmes és praktikus, tökéletes formában tartja a felületet.Premium Safety, védőruházat, nagyfokú mozgásszabadásgot és maximális biztonságot garantál.Az EasyOn rendszer előnyeit kiegészíti egy dupla indítási rugóval, amely a további visszarúgásokat csökkenti.Eredeti EMAK cserealkatrészek és tartozékokat azonosító minőségjel.   
HERMES ÁFÉSZ - BUDAPEST, BUDAKALÁSZ
KEY ACCOUNT MANAGER: PROKSZ TAMÁS
TELEFON: +36 26 340 488 | FAX: +36 26 340 438
Hermes Áfész - A profi gazdaság! Központi E-Mail: Titkárság (titkarsag . kukac . hermesafesz.hu) | Mobil eszközön álló helyzetre és teljes képernyős megjelenítésre.
A weboldalon szereplő adatok és ábrák nem kötelező jellegűek a szállított termékekre vonatkozóan, mivel a termékeink technológiáját folyamatosan javítjuk.
A felszerelés kényelmes használatára vonatkozó adatok, valamint a technikai jellemzők a jelen weboldalon leírt módon előzetes értesítés nélkül változhatnak.
Néhány cikk nem áll rendelkezésre minden országban, vagy csak igény esetén szállítjuk. | Kód: 001102057F - 2024. | Minden jog fenntartva.
Copyright © 2011 - 2024. | INFORMÁCIÓ, FELVILÁGOSÍTÁS | www.emakgroup.hu | A weboldalon lévő leírások egyszerűsített adatokat tartalmaznak.
Weboldalunkon szereplő, végfelhasználói (fogyasztói) árak iránymutatásra szolgálnak, partnereink értékesítői rendszerükben ettől szabadon eltérhetnek.
Az ajánlott végfelhasználói árak változtatásának jogát fenntartjuk! | Termékkínálatunk részletesen: Oleo-Mac termék katalógus. | A leírásokban
megtalálható opcionális kiegészítők külön megvásárolhatóak. Egyes kiegészítőket csak külön rendelésre szállítunk. | Egyes esetekben a képek illusztrációk.
P@ulinyG@bor2024