Oleo-Mac és Efco márkaképviselet
NYITÓLAP
EMAK ISMERTETŐ
KAPCSOLAT
MŰSZAKI SEGÍTSÉG
SZERVIZLISTA
HERMESCSOPORT.HU
OLEO-MAC 50 - CELEBRATE WITH US!
OLEO-MAC KÍNÁLATUNK
 
BERTOLINI BT 218 KAPÁLÓGÉP
EFCO ÉS OLEO-MAC SZIMBÓLUMOK
OLEO-MAC TERMÉK ÁRLISTA
OLEO-MAC TERMÉK KATALÓGUS
PARTNEREINK
- KÍNÁLAT
- VIDEÓK
TRUST FOR THE FUTURE

Oleo-Mac motoros szivattyúk: a földet öntöző víz ereje karnyújtásnyi közelségben.Technológia és kényelem

Az Oleo-Mac motoros szivattyúk teljes skálája megfelel mind a magáncélú, mind a professzionális igényeknek a mezőgazdasági vagy építőipari felhasználás terén.
Ezek a könnyű és egyszerűen kezelhető, ugyanakkor erős és különösen megbízható termékek palánták, szőlőültetvények és konyhakertek öntözéséhez, vagy kiszivattyúzásokhoz vannak tervezve.
Az Oleo-Mac motoros szivattyúk magas folyadékfelvételi és -hozamaránnyal rendelkeznek, ami maximális rugalmasságot tesz lehetővé minden munkakörülmény esetén, és kiváló hatékonyságot biztosít a víz forrásától távoli pontokban is.

A motoros szivattyú helyes karbantartása

Önfelszívós és nem önfelszívós motoros szivattyúk rendes karbantartása

10 üzemóránként tisztítsa meg a levegőszűrőt (acélhálós változat) benzinnel, szárítsa meg és szerelje vissza; szivacs- vagy szövetszűrős változat esetén jól rázza ki és fújja ki sűrített levegővel a szűrőt, ha sérült, cserélje ki.
Ellenőrizze rendszeresen az üzemanyagszűrő állapotát; az úszóházas porlasztóval szerelt változatnál a szűrőt a porlasztó csatlakozóján találja, és benzinnel kell tisztítani; a membránporlasztós változatnál cserélje ki a szűrőt, ha szennyezett.
Tisztítsa meg rendszeresen a gyújtógyertyát, és ellenőrizze az elektróda hézagot (0,5 mm).

Rendkívüli karbantartás

300 üzemóránként ellenőrizze a szívás/nyomás értékét.
Évente legalább egyszer ellenőrizze és szükség esetén cserélje ki a membránt a motoros nyomásszivattyúban.
Cserélje ki az olajat és ellenőrizze a csavarok meghúzását a motoros szivattyúban.

Centrifugális önfelszívós motoros szivattyúk
WP 300
centrifugális önfelszívós motoros szivattyú


   
HERMES ÁFÉSZ - BUDAPEST, BUDAKALÁSZ
KEY ACCOUNT MANAGER: PROKSZ TAMÁS
TELEFON: +36 26 340 488 | FAX: +36 26 340 438
Hermes Áfész - A profi gazdaság! Központi E-Mail: Titkárság (titkarsag . kukac . hermesafesz.hu) | Mobil eszközön álló helyzetre és teljes képernyős megjelenítésre.
A weboldalon szereplő adatok és ábrák nem kötelező jellegűek a szállított termékekre vonatkozóan, mivel a termékeink technológiáját folyamatosan javítjuk.
A felszerelés kényelmes használatára vonatkozó adatok, valamint a technikai jellemzők a jelen weboldalon leírt módon előzetes értesítés nélkül változhatnak.
Néhány cikk nem áll rendelkezésre minden országban, vagy csak igény esetén szállítjuk. | Kód: 001102057F - 2024. | Minden jog fenntartva.
Copyright © 2011 - 2024. | INFORMÁCIÓ, FELVILÁGOSÍTÁS | www.emakgroup.hu | A weboldalon lévő leírások egyszerűsített adatokat tartalmaznak.
Weboldalunkon szereplő, végfelhasználói (fogyasztói) árak iránymutatásra szolgálnak, partnereink értékesítői rendszerükben ettől szabadon eltérhetnek.
Az ajánlott végfelhasználói árak változtatásának jogát fenntartjuk! | Termékkínálatunk részletesen: Oleo-Mac termék katalógus. | A leírásokban
megtalálható opcionális kiegészítők külön megvásárolhatóak. Egyes kiegészítőket csak külön rendelésre szállítunk. | Egyes esetekben a képek illusztrációk.
P@ulinyG@bor2024