Oleo-Mac és Efco márkaképviselet
NYITÓLAP
OLEO-MAC KÍNÁLATUNK
OLEO-MAC TERMÉK KATALÓGUS
EMAK ISMERTETŐ
KAPCSOLAT
PARTNEREINK
HERMESCSOPORT.HU
SZERVIZLISTA
MŰSZAKI SEGÍTSÉG
EFCO ÉS OLEO-MAC SZIMBÓLUMOK
BERTOLINI BT 218 KAPÁLÓGÉP
OLEO-MAC TERMÉK ÁRLISTA
OLEO-MAC 50 - CELEBRATE WITH US!
- KÍNÁLAT
- VIDEÓK
TRUST FOR THE FUTURE
Trust for the future
#oleomac50

Limitált kiadású termékek50 éve a napsütötte Itáliából…
Az ösztön, a bátorság és a jövőkép története.
A szenvedély és a szaktudás története, az olasz know-how története, amelyet a világon mindenhol ismernek és elismernek.
A tapasztalatok és hagyományok formálták identitásunkat, - ami szilárd és hiteles az egész világon – értékeink és jövőnk alapkövei.
Tovább...

Akkumulátoros termékek
Akkumulátoros fűnyírók, láncfűrész,
sövényvágó, bozótvágó, lombfúvó
Akkumulátorok és töltők


Gi 40 P
akkumulátoros tolós fűnyíró

Gi 44 P
akkumulátoros tolós fűnyíró

Gi 48 P
akkumulátoros tolós fűnyíró

Gi 44 T
akkumulátoros önjáró fűnyíró

Gi 48 T
akkumulátoros önjáró fűnyíró

GSi 30
akkumulátoros láncfűrész

HCi 45
akkumulátoros sövényvágó

BCi 30
akkumulátoros bozótvágó

BVi 60
akkumulátoros lombfúvó
Az akkumulátoros Oleo-Mac termékcsalád, a hobbi kertészeti termékek egyik legújabb ágát képviselik.
Használatuk során egyesül a robbanómotoros termékek hatékonysága a kényelemmel és egyszerűséggel.
Az akkumulátoros modellek nagy előnye, hogy nem kell többet üzemanyagkeveréket készíteni, figyelni az olajszivárgást illetve a porlasztó működését.
Az akkumulátor több éves használatra tervezve, egy termékcsaládon belül minden készülékkel kompatibilis.
Nem utolsó sorban az Oleo-Mac akkumulátoros technológiája a környezetet is óvja.

Láncfűrészek és ágvágók
Akkumulátoros és benzinmotoros láncfűrészek
Benzinmotoros magassági ágvágókMetszés, fadöntés, gallyazás, barkácsolás: minden igényhez létezik egy Oleo-Mac láncfűrész, ami a kertészkedéstől a bozótvágásig minden munkatípus szükségleteit kielégíti. Bár jellemzőiket illetően különböznek egymástól, minden modellnél közös a minőség, az egyszerű használat és karbantartás és a megbízható működés. Kiváló minőségű vezetők és láncok biztosítják a növényzet megóvását szolgáló határozott és pontos vágást. A kis fogyasztásnak, valamint a lineáris és állandó motornyomatéknak köszönhetően láncfűrészeink még hosszabb használat esetén is kiváló és maximális teljesítményt nyújtanak. A magas műszaki színvonal maximális biztonságot garantál, amit az elektromos modelleknél olyan nemzetközi tanúsítványok igazolnak, mint a GS és IMQ.

Sövényvágók és magassági sövényvágók
Akkumulátoros és benzinmotoros sövényvágókA nagyteljesítményű motornak és a minőségi pengéknek köszönhetően az Oleo-Mac sövényvágók kiváló munkát garantálnak. Könnyűek, erősek és könnyen használhatók; minden sövénytípus esetén határozott, pontos és tiszta vágást végeznek, ami nélkülözhetetlen az esztétikus végeredményhez és a növények egészségének védelméhez. Az Oleo-Mac sövényvágók kényelmes használatát szolgálják a „Primer” és „EasyOn” megoldások is, amelyek alacsony hőmérséklet mellett is biztosítják a könnyű beindítást.

Lombfúvók és lombszívók
Akkumulátoros, benzinmotoros kézi és háti lombfúvókA csendes, könnyű és egyszerűen használható Oleo-Mac lombfúvók és lombszívók értékes és megbízható munkatársak. Nagy teljesítményű és hatékony eszközök bármilyen felület falevelektől, olajbogyóktól, mogyoróktól és kisebb törmelékektől való megtisztításához: a ház körül, kisebb területeken (kézi lombfúvók), valamint professzionális alkalmazáshoz, nagy kiterjedésű mezőgazdasági és városi területeken (háti lombfúvók).

Fűszegély nyírók, bozótvágók és adaptereik
Akkumulátoros fűszegélynyírók és benzinmotoros bozótvágókAz Oleo-Mac minden típusú vágáshoz és zöldterület gondozáshoz megfelelő bozótvágót kínál. Az Oleo-Mac modellekbe szerelt motorokra alacsony fordulatszámon is magas nyomaték jellemző. Ehhez járulnak az olyan tartozékok, mint az önkenő csapágyperselyek vagy az ergonomikus fogantyúk, amik munka közben maximális kényelmet biztosítanak. Bozótvágóinkat emellett olyan egyéb elemek teszik tartósan biztonságos és megbízható munkaeszközzé, mint a nagyméretű kuplung, az acélszerkezetű motortengely vagy a két szegmensből álló dugattyú. A biztonsági szerkezeteknek köszönhetően az Oleo-Mac eszközök professzionális és magáncélú használatra is alkalmasak.

Többfunkciós benzinmotoros bozótvágó
„Split Shaft” csatlakozási rendszerrelAmint azt a nevük is mutatja, a többfunkciós bozótvágók többféle feladat ellátására képesek. Ezek a magáncélú és professzionális igényekhez tervezett eszközök egyetlen szerszámban egyesítik több különböző gép funkcióit. Bokrot ritkítanak, gyepet nyírnak, sövényt metszenek, valamint leveleket vagy törmeléket fújnak. A külön megvásárolható adaptereknek és a „no tools” gyorscsatlakozó rendszernek köszönhetően az adott munkamenet közben könnyen és gyorsan lehet funkciót váltani. A katalógus szerinti modellek kétféle hengerűrtartalommal kaphatók, mindkettő ugyanazokkal az adapterekkel kompatibilis.

Gyalogkíséretes fűnyírók
Akkumulátoros, fűgyűjtős, önjárós és multifunkciós termékvonalAz Oleo-Mac többféle eszközt kínál a különböző zöldterületek füvének nyírásához. A tologatós fűnyíró az olyan szűk terekhez van tervezve, ahol a manőverezhetőség jelenti a legfőbb szempontot; az önjáró fűnyíró viszont a nagyobb kiterjedésű kertek nyírásához ideális. Modelljeinknél a műszaki jellemzők is eltérőek, de minden elképzelhető igényt kielégítenek: a vágásmagasság kerekenként vagy központilag állítható be, az indítás történhet kézzel vagy elektromosan, a hajtás pedig lehet akkumulátoros, benzines vagy elektromos. A meghajtásnak, az acél elülső lökhárítónak, az alumínium kerekeknek és a megerősített karosszériának köszönhetően a professzionális fűnyírók a nagy – és akár egyenetlen – területek nyírásában nyújtanak kiváló teljesítményt.

Gyalogkíséretes fűnyírók
Oldalkidobós termékvonal1000 m2 területig ajánlott, tolós, oldalkidobós, mulcsozós fűnyírógépek. Használatukkal a kezelő megtapasztalhatja, hogy az elől-hátul egyforma méretű kerekekkel rendelkező fűnyíró gépek kiválóan kezelhetőek a mindennapi munkavégzés során. Könnyú súlyuknál fogva fordulékonyak, az egyenletes súlyelosztásnak köszönhetően pedig szinte gyerekjáték a használatuk.

Kistraktorok
Otthoni előkertektől az összkerék-meghajtást igénylő felhasználásigA kistraktor alapvető segédeszközt jelent a nagyméretű kertek, parkok és zöld közterületek gondozásához. Az ilyen feladatokhoz nagyon jól jön egy ügyes és erős munkaeszköz. Az Oleo-Mac kistraktorok robusztusak és rendkívül könnyen kezelhetők; jól tervezett kormányrendszerüknek köszönhetően a nagyon szűk kanyarokat is beveszik. Mivel a növények és bokrok mellett könnyen manőverezik, pontosabban és gyorsabban tudja elvégezni a feladatokat. Az Oleo-Mac modellek képesek mozgásukat a talaj típusához igazítani. Hidrosztatikus erőátvitellel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a menet és a sebesség megállás nélküli, egypedálos szabályozását. A haladás minősége és a kések forgatása szempontjából meghatározó fontosságú motor eltérő teljesítményű az egyes modellekben; így érhető el, hogy a modellek mindig az adott terület méretéhez és felszíni adottságaihoz igazodjanak.

Benzinmotoros szivattyúk
Otthoni és intenzív használatraAz Oleo-Mac motoros szivattyúk teljes skálája megfelel mind a magáncélú, mind a professzionális igényeknek a mezőgazdasági vagy építőipari felhasználás terén. Ezek a könnyű és egyszerűen kezelhető, ugyanakkor erős és különösen megbízható termékek palánták, szőlőültetvények és konyhakertek öntözéséhez, vagy kiszivattyúzásokhoz vannak tervezve. Az Oleo-Mac motoros szivattyúk magas folyadékfelvételi és -hozamaránnyal rendelkeznek, ami maximális rugalmasságot tesz lehetővé minden munkakörülmény esetén, és kiváló hatékonyságot biztosít a víz forrásától távoli pontokban is.

Háti benzinmotoros permetezők
Általános és célzott felhasználásraA háti permetezők ergonómiája és hatékonysága a kiváló munkaminőség és a kezelő kényelmének ötvözését szolgálja. A fogantyú kezelőszervei könnyen elérhetők, a tartályok különösen nagy befogadóképességűek, az alumínium járókerék pedig biztonságos és hatékony. A benzinmotor megbízhatóságot és tartósságot garantál, a szabályozható sugárral pedig az adott kezelés típusához és a kezelendő növényzethez állítható be a készülék.

Magasnyomású mosók
Hideg és meleg vizes, hálózati elektromos és benzinmotoros magasnyomású mosókMeglepő eredményeket kapunk, amikor a víz és a nyomás egyesítik az erőiket. Az Oleo-Mac magasnyomású mosók bármilyen felületet megtisztítanak és fertőtlenítenek. A hidegvizes mosók a ház körüli teendőkhöz ideálisak, a melegvizes modellek ipari felhasználásra készültek.

Benzinmotoros kapák
Kertművelés mesterfokonMindegyik Oleo-Mac motoros kapa erős, megbízható, könnyen kezelhető és egyszerűen használható. A hosszú élettartamot garantáló anyagokból készült és biztonságos Oleo-Mac motoros kapákat kertészek, gazdálkodók és kertépítő szakemberek használhatják kis-és közepes méretű területeken A nagyobb kényelem érdekében egyes modelleken elvégezhető a tolókarok magasság (a kezelő termete) szerinti, illetve oldalirányú beállítása is, hogy a növénykultúrákban végzett munka során elkerülhető legyen a már megművelt terület letaposása. A különböző tartozékok (pl. állítható csoroszlyák, fém vagy gumírozott kerekek) összekapcsolásával sokoldalú eszköz állítható össze a kert és a veteményes ápolásához.

Benzinmotoros földfúrók
Kis és nagy lyukak fúrásához egyarántAz Oleo-Mac földfúrók ideális eszközök a lyukfúráshoz a szőlőben, kerti növényekhez, üvegház- vagy oszlopalapokhoz, közvilágításhoz. Modelljeinket a legszélsőségesebb munkakörülmények között is az erőhatásokkal szembeni komoly ellenállás jellemzi.

Transzporterek
Ház körül és nehéz terepen egyarántAz építőipari és mezőgazdasági munkákhoz ideálisan alkalmazható Bertolini és Oleo-Mac transzporterek terjedelmes és nehéz szállítmányok mozgatását végzik, akár lejtős és egyenetlen terepen is. Ezek a legszigorúbb minőségi normák szerint tervezett gépek optimális teljesítményt nyújtanak a terhelhetőség, megbízhatóság és biztonság terén. A 350–550 kg-os teherbírásának köszönhetően a kertben és a határban használhatók mezőgazdasági és építőipari célokra.

Kenőanyagok
Magán- és professzionális célokraMinőségi kenőanyagok, hogy a gépek a maximumot nyújtsák.
2-ütemű keverékolajok, 4-ütemű motorolajok, lánckenő-olajok.

Tartozékok
Elsősorban bozótvágókhozMinőségi univerzális tartozékok - megfizethető áron!
Bozótvágó fűnyíró damilfejek, damilok, vágókések, vállhevederek.   
HERMES ÁFÉSZ - BUDAPEST, BUDAKALÁSZ
KEY ACCOUNT MANAGER: PROKSZ TAMÁS
TELEFON: +36 26 340 488 | FAX: +36 26 340 438
Hermes Áfész - A profi gazdaság! Központi E-Mail: Titkárság (titkarsag . kukac . hermesafesz.hu) | Mobil eszközön fekvő helyzetre és teljes képernyős megjelenítésre.
A weboldalon szereplő adatok és ábrák nem kötelező jellegűek a szállított termékekre vonatkozóan, mivel a termékeink technológiáját folyamatosan javítjuk.
A felszerelés kényelmes használatára vonatkozó adatok, valamint a technikai jellemzők a jelen weboldalon leírt módon előzetes értesítés nélkül változhatnak.
Néhány cikk nem áll rendelkezésre minden országban, vagy csak igény esetén szállítjuk. | Kód: 001102057F - 2024. | Minden jog fenntartva.
Weboldalunkon szereplő, végfelhasználói (fogyasztói) árak iránymutatásra szolgálnak, partnereink értékesítői rendszerükben ettől szabadon eltérhetnek.
Copyright © 2011 - 2023. | INFORMÁCIÓ, FELVILÁGOSÍTÁS | www.emakgroup.hu | A weboldalon lévő leírások egyszerűsített adatokat tartalmaznak.
Részletesen: Oleo-Mac termék katalógus menüpont. | A leírásokban megtalálható opcionális kiegészítők külön megvásárolhatóak.
Egyes kiegészítőket csak külön rendelésre szállítunk. | Egyes esetekben a képek illusztrációk. | P@ulinyG@bor2023